英语翻译(满意我追回分)

来源:百度知道 编辑:UC知道 时间:2024/06/01 16:58:27
The aim of document management software is simple: to reduce the workload and improve the productivity of most offices. A study indicated that electronic document management can triple processing capacity, cut staff work time by up to 50 percent, provide immediate access to important data, cut document storage space by up to 80 percent and provide high-quality secure systems. Document management software technology has changed beyond recognition in recent years.

文件管理软件的目的很简单:就是减少工作量和提高办公效率。

一项研究表明,电子文件管理软件可以使其处理能力提高3倍,从而节约工作人员一半的工作时间,对一些比较重要的数据提供及时访问功能,硬盘空间使用量减少80%,并能提供高水平的安全系统。

近年来文件管理软件技术已焕然一新!

目标的文件管理软件是简单:减少工作量和改进绝大部分办公室的生产力.一研究指示电子文件管理能使处理能力增加两倍,把工作人员工作时间削减百分之多达到50,提供立即的访问重要数据,切断文件存储空间在附近百分之多达到80和抚养高质量-安全systems.文件管理软件技术已经认不出在最近几年中改变.

文件管理软件的用意很简单:减少工作量和提高办公室生产率。一项研究表明,电子文件管理提高3倍的处理能力,降低工作人员工作时间的百分之五十,提供即时访问重要数据的功能,减少文件的存储空间高达百分之八十,并提供高品质的安全系统。近年来文件管理软件技术发生了翻天覆地的变化

The aim of document management software is simple: to reduce the workload and improve the productivity of most offices
文件管理软件的目的很简单:减少工作量和提高大多数办公室的工作效率。

A study indicated that electronic document management can triple processing capacity, cut staff work time by up to 50 percent, provide immediate access to important data, cut document storage space by up to 80 percent and provide high-quality secure systems.
研究显示电子文件管理可以使加工能力提高三倍,使员工工作时间减少高达百分之五十,提供即时获得重要数据的功能,减少高达百分之八十的文件存储空间,并提供高品质的安全系统。

Document manag